Voor werkgevers

Welkom op de WerkenBij-Map. Een praktische landkaart waar talent zich regionaal kan oriënteren op de werkgever die bij hen past. Niet door vacatures centraal te stellen, maar door het panklaar aanbieden van werkgevers via hun werkenbij-websites én hun sociale media.

Met een minimum aan tekst en een maximum aan sociale media surfen, swipen, scrollen en klikken de werkzoekenden zich een weg naar een carrièrestart of naar een tweede of derde stap in hun loopbaan. Werkenbij-websites en sociale media krijgen een gericht publiek en daarmee de juiste aandacht.

KORTE UITLEG.

De WerkenBij-Map is gestart omdat werkzoekenden geen werkgevers kennen in de eigen regio. En omdat vacaturesites frustrerend werken voor talent dat liever rechtstreeks solliciteert bij werkgevers. De oplossing werd gezocht in eenvoud, transparantie en lage kosten: de WerkenBij-Map. Een uniek podium voor triple helix verbindingen tussen onderwijs – werkgevers en arbeidsmarkt.

Op uw adres komt een markering. Dat kan een gele PIN zijn, of een blauwe DOT. Met de gele pin start de introductie van uw organisatie met een zogenaamde ‘WerkenBij-Podcast’. Tijdens het luisteren van deze podcast kan het talent dan doorklikken naar uw sociale media én naar uw werkenbij-website.

Door inzoomen en uitzoomen wordt het zoekgebied respectievelijk verkleint of vergroot. Ook kan men gericht zoeken op naam, stad of branche. Belangrijk voordeel voor werkgevers is dat de socials én de werkenbij-website direct naast elkaar te vinden zijn. Iedere werkzoekende kiest hierdoor de hem of haar meest gebruikelijke weg; drempels verdwijnen en zoeken wordt efficiënt.

KOSTEN

De gele PIN is een betaalde positie. Debedrijfsgegevens worden verwerkt in de filter, de podcast wordt zichtbaar en de sociale media wordt geoptimaliseerd naar wens. Dat wil zeggen dat een werkgever een verwijzing kan toevoegen naar de LinkedIn-pagina, Instagram, Facebook, Youtube, TikTok en Spotify. Standaard is de verwijzing naar de bedrijfswebsite en werkenbij-website. De kosten zijn € 250,- excl. Btw / jaar.

De blauwe DOT is gratis. Deze vermelding laat zien waar een bedrijf is gevestigd en verwijst naar de bedrijfswebsite en de werkenbij-website c.q. de vacaturepagina op de bedrijfswebsite.

PODCAST

De introductie van een organisatie via een podcast blijkt succesvol. Op een persoonlijke manier worden medewerkers, cultuur en trots verteld. Deze podcast kan zelf worden aangeleverd of kan worden verzorgd door WerkenBij.FM, op locatie tegen het vaste introductietarief van € 750, - excl. btw. Voor de voorwaarden en overige podcastproducties verwijzen we naar WerkenBij.FM of stuur ons een email of app: info@werkenbij.fm of 06-283.382.42

WERKENBIJ.FM

WerkenBij.FM is de initiatiefnemer van de WerkenBijMap. Al ruim 25 werkt het team aan programma’s die zicht richten op inclusie, werkgelegenheid en arbeidsmarktcommunicatie. Wij verbinden onderwijs met arbeidsmarkt en v.v. werkgevers met talent. Samenwerken aan impactvolle programma’s? Meer doen me podcast? Neem dan zeker contact op met ons.

PARTNERSCHAP VNO-NCW, BRANCHEVERENIGINGEN & BEDRIJVENPARKEN.

Werkgevers hebben er meer en meer belang bij om samen te werken, ook als het gaat om arbeidsmarkt en werkgelegenheid. Het creëren van een transparante, inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen zich kan ontwikkelen is voor iedere werkgever van fundamentele waarde.

Om die reden is VNO-NCW Midden als ‘Principal Partner’ in zee gegaan met WerkenBij.FM. Alle VNO-NCW leden hebben directe voordeel van kostenbesparing, promotie van ieders werkenbij-website en gezamenlijke distributie van nieuws, vacatures en evenementen. Niet-leden kunnen tegen een extra vergoeding eveneens participeren.

Brancheverenigingen en bedrijvenparken worden van harte uitgenodigd om contatc te leggen met ons; graag ondersteunen wij jouw sector zodat talent zich beter kan oriënteren. Contactformulie ris te vinden op www.werkenbij.fm

Terug naar kaart